EpilDream One

CARE ESTE DIFERENTA DINTRE EPILAREA DEFINITIVA CU LASER DIODA VS. IPL/ SPL

Odata cu evolutia tehnologiei, vedem cum avanseaza si solutiile din ce in ce mai inteligente dedicate frumusetii si ingrijirii personale. Printre acestea se numara si epilarea definitiva, un serviciu ce ofera o varianta confortabila pentru indepartarea parului nedorit, atat femeilor cat si barbatilor. Metodele clasice de epilare sunt eficiente pe termen scurt, iar pentru a obtine rezultate de cel mult o luna (in functie de fiecare persoana) tratamentele clasice nu sunt deloc placute, si nici foarte delicate cu pielea, in special cu cea sensibila.
Epilarea definitiva a devenit o solutie din ce in ce mai populara si in randul femeilor din Romania, datorita atat confortului oferit in timpul tratamentului, cat si rezultatelor de durata. Cum era de asteptat, tehnologia a tinut pasul cu tendintele, iar specialistii in domeniu au creat echipamente din ce in ce mai performante, astfel incat, in prezent putem opta pentru diferite solutii, fiecare noua generatie de echipamente oferind noi beneficii.

                                                                           CE ESTE EPILAREA CU IPL/ SPL?

Tehnologia IPL (Intense Pulsed Light) se bazeaza pe redarea cu mare intensitate a luminii, pulsata in mod haotic pe zonele dorite, iar tratamentul se realizeaza cu ajutorul unei lampi speciale. Tratamentul SPL (Square pulse light) reprezinta pasul urmator al tehnologiei, oferind deja beneficii in plus fata de solutia IPL, printre care si rezultate mai rapide.
Ambele tehnologii functioneaza pe acelasi sistem, lumina pulsata se transforma in caldura la nivelul pielii, caldura ce ajunge la radacina si duce la distrugerea acesteia. Indepartarea firelor de par poate necesita 10-14 sedinte. Un alt aspect important este acela ca acest tip de tratament se poate realiza pe timpul anotimpului rece, deoarece nu este recomandata expunerea la soare pe perioada procedurilor.

Un alt dezavantaj este acela ca de acest tratament nu pot beneficia persoanele cu par blond, roscat sau cu pigment foarte inchis de negru.

 

                                                                     CE ESTE EPILAREA CU LASER DIODA?

Laser-ul este prescurtarea tehnologiei numite “Light Amplification by Stimulated Emition of Radiation” in traducere, fiind vorba despre amplificarea luminoasa prin emisie de radiatii stimulate. Mai simplu fie spus, laserul utilizat pe zonele dorite ale pielii, trece prin straturile acesteia si este absorbit de melanina din radacina parului, ducand atat la indepartarea firului de par, cat si la distrugerea radacinii acestuia.
Tehnologia cu laser diode exista si in Romania de ceva vreme, insa pentru prima data in Timisoara, Elysees Beauty Studio aduce cel mai performant echipament din Europa – solutie ultra-tehnologica, ATESTATA ca fiind cea mai eficienta optiune pentru persoanele care isi doresc sa scape de parul nedorit: Epildream One Diode Laser.

 

                            CARE SUNT AVANTAJELE EPILARII DEFINITIVE CU EPILDREAM ONE VS. IPL/SPL?

Este mult mai rapida. Necesita mai putine sedinte, iar perioada dintre sedinte este mai scurta, asadar tratamentul dureaza mai putin decat in cazul solutiei IPL/SPL. Se poate realiza pe orice fir de par, indiferent de grosimea sau culoarea acestuia, spre deosebire de tratamentul IPL/ SPL ce nu poate ajuta persoanele cu par blond, roscat sau pigment foarte inchis. Se poate realiza in orice perioada a anului, chiar si pe pielea bronzata, spre deosebire de IPL/ SPL care este recomandat exclusiv in anotimpul rece, din cauza evitarii expunerii la soare. Chiar daca rezultatele depind de fiecare persoana in parte, de densitatea pilozitatii, de grosimea firului de par si alte astfel de aspecte, rezultatele sunt fara indoiala mult mai rapide, iar confortul din timpul procedurilor este maxim. Pentru a stii de cate sedinte ai tu nevoie, la ce perioada de timp poti reveni in salon pentru urmatoarea sedinta sau care va fi perioada necesara indepartarii firului de par, iti recomandam sa ceri sfatul specialistilor nostri.

Call Now ButtonSuna Acum