MOROCCANOIL

  • All
  • Favorite
  • Popular
  • Most rated
  • Expired
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Kit pentru par Moroccanoil Back To Basics Hydrating
Sale
5 luni ago

Kit pentru par Moroccanoil Back To Basics Hydrating

258.00 lei 218.00 lei -16%
Kit de calatorie pentru par ce necesita hidratare. Contine:
1. Sampon Moroccanoil pt hidratarea parului 70ml
2. Conditioner Moroccanoil pentru hidratarea parului 70ml
3. Ulei tratament Moroccanoil, pentru toate tipurile de par 100ml
1. Sampon pt hidratarea parului - Mod de utilizare: pe parul bine imbibat de apa se aplica samponul, apoi aplicati apa din nou pt o spuma bogata; daca este nevoie reaplicati.
2. Conditioner pentru hidratarea parului - Mod de utilizare: dupa samponare, pe parul stors de apa, aplicati balsamul pe lungimi si pe varfuri; lasati sa actioneze timp de 3,4 minute. Clatiti bine!
3.  Ulei tratament - Mod de utilizare: se aplica pe parul ud, tamponat cu prosopul, atat pe lungimi cat si pe varfuri; se poate aplica oricand pe parul uscat, ca produs de styling si reparare.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Balsam de par fara clatire Moroccanoil 160ml
Sale
5 luni ago

Balsam de par fara clatire Moroccanoil 160ml

165.00 lei 139.00 lei -16%
Moroccanoil All in one Leave–in Conditioner Balsam de par universal cu putere mare de hidratare; nu se clateste.Formula ușoară ce reface și protejează parul împotriva ruperii și deteriorării termice. Îmbunătățește manevrabilitatea, hrănește și înmoaie părul până la 72 de ore - Hidratare instantanee si descurcare - Previne deteriorarea termica si ruperea - 72 de par moale si ingrijit - Contine un cocktail de ulei de argan si superalimente ( ingrediente de provenienta naturala, bogate in nutrient – ulei din seminte de floarea soarelui, extacte de quinoa, extracte de orz – pentru hidratare intensa si refacere).
Call Now ButtonSuna Acum