Tratamente corporale cu produse Guinot

TRATAMENT DE RELAXARE AROMATIC

Dupa o zi stresanta, un masaj de relaxare imbunatatit cu un gomaj poate sa va aduca linistea interioara si in acelasi timp sa va rasfete trupul. Folosim uleiuri esentiale pentru hidratare si un gomaj pentru a reimprospata aspectul pielii. Timp de 60 de minute o sa fiti rasfatate cu produse de top.

TRATAMENT TEHNI-MINCEUR

Puteti uita de celulita! Prin tratamentul Tehni- Minceur avem grija de fiecare parte a corpului cu probleme. Prin acest tratament veti reusi sa scapati de cativa centimetri nedoriti, iar masajul anti-celulitic imbunatatit cu impachetare cu benzi elastice va ajuta corpul sa scape de tesutul adipos nedorit.

 

TRATAMENT DE SLABIRE AROMATIC

Venim si in ajutorul doamnelor si domnisoarelor care vor sa slabeasca. Cu acest tratament ajutam corpul sa scape de tesutul adipos iar pielea sa-si recapete fermitatea. Exfoliere, masaj anticelulitic si impachetare cu argila si ceai verde Saunamasque, un adevarat rasfat pentru un trup impecabil.

 

TRATAMENT AROMATIC AUTOBRONZANT

Gomaj, masaj de relaxare si aplicare de lotiune autobronzanta! Tot de ce are nevoie corpul dumneavoastra pentru a arata impecabil. Cu tratamentul aromatic autobronzant veti arata atat vara cat si iarna spectaculos.

 

TRATAMENT TEHNI FERMETE Procedura energizantă pentru îmbunătăţirea tonusului şi elasticităţii pielii

Rezultatele vizibile dupa tratamentul energizant Techni-Fermeté : imbunatateste elasticitatea pielii cu 28.7%; creste tonusul pielii cu 21% Tratamentul dureaza 60 de minute si cuprinde 2 etape: Etapa 1: Masaj realizat conform tehnicii de masaj Guinot cu ajutorul unui ser special cu efect de slabire si tonifiere a pielii. Etapa 2: Impachetare cu ajutorul benzilor imbibate in ser activ.